Diensten

Wij begeleiden je met het op peil houden of uitbreiden van je vliegervaring. Onze locatie op Schiphol voegt daar nog aan toe dat je zich op een veilige en juiste manier kunt bewegen tussen internationaal luchtverkeer. Dit geldt uiteraard ook voor diegene die een volledige vliegopleiding via ons willen volgen. Ben je geïnteresseerd in het volgen van een vliegopleiding, neem dan contact op met operations voor meer informatie.
Bestaande bevoegdheden kun je uitbreiden bij onze instructeurs. Te denken valt aan het behalen van een Night VFR, Instrument of Multi-Engine Rating en prof-checks.
Ben je nog niet vertrouwd met een glass cockpit omgeving? Dan kunnen wij je transitie of familiarisatietrainingen aanbieden.

De Vliegclub Schiphol biedt een hoge kwaliteit aan ondersteunende apparaten om de vliegvoorbereiding te vergemakkelijken. Te denken valt aan een iMac met onder andere G1000 simulatie en een iPad met volledig geabonneerde applicaties als ForeFlight (met volledige IFR kaarten van Europa), SkyDeamon en Aviation Weather.

IMG_8286

Iedere derde vrijdag van de maand vanaf 17:30u organiseert de Vliegclub Schiphol een Social Evening. Tijdens de Social Evening wisselen de leden en donateurs onder het genot van een hapje en een drankje hun verhalen van nu en vroeger met elkaar uit. Deze Social Evening is bedoeld voor leden en donateurs. Uiteraard zijn geïnteresseerden ook van harte welkom!

(Ook bij ons liggen de Social Evenings stil in deze tijden van Corona. Helaas.)

Daarnaast worden er in de maandelijkse nieuwsbrief, het zogeheten ”Position Report”, actualiteiten en clubactiviteiten bekend gemaakt.

IMG_8293